08:36
02.11.2014 р.Розпочато реєстрацію учасників пробного ЗНО

    Абітурієнти зможуть скласти пробне ЗНО з української мови, а також ще з одного предмета на вибір

У суботу 1 листопада розпочато реєстрацію учасників для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році. Участь у пробному тестуванні надає абітурієнтам можливість скласти пробний тест та ознайомитися з процедурою проведення основної сесії ЗНО.

Під час проведення пробного тестування будуть враховані зміни у процедурі зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема абітурієнти матимуть можливість обрати для виконання завдань з української мови і літератури, а також математики тести двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Також, за бажанням, учасники матимуть можливість скласти пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії мовами національних меншин.

Пробне тестування традиційно буде проведено у березні впродовж двох сесій.

21 березня відбудеться пробне зовнішнє оцінювання з української мови і літератури. Як відомо, тест з цього предмета у 2015 році складатимуть усі випускники шкіл, а його результати одночасно враховуватимуться як державна підсумкова атестація.

Відповідно, пробне тестування з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також англійської, французької, німецької, іспанської та російської мов відбудеться 28 березня 2015 року. Кожен учасник може взяти участь лише в одному із тестувань, що проводяться 28 березня.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування в усіх регіонах України становить 89 грн.

Реєстрація учасників здійснюється дистанційно на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для реєстрації необхідно заповнити на сайті форму заяви, роздрукувати заяву на пробне ЗНО з кодом та паролем персональної сторінки і квитанцією на оплату та здійснити оплату протягом 7 робочих днів в установах будь-якого банку України. Підтвердженням факту реєстрації на пробне ЗНО є оплачена квитанція.

Для кожного учасника пробного зовнішнього незалежного оцінювання на веб-сайті регіонального центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку "Особистий кабінет учасника пробного ЗНО".

Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки після 3 березня 2015 року.

Абітурієнтів Херсонської області тимчасово обслуговує Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти. Реєстрація абітурієнтів для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 15 грудня 2014 року.

Для початку реєстрації відвідайте сайт регіонального центру оцінювання якості освіти на території обслуговування якого ви бажаєте скласти тести пробного зовнішнє незалежне оцінювання:

Для отримання інформації щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії у 2015 році приєднуйтесь до групи абітурієнт ВКонтакте або сторінкиОсвіта.ua у Facebook.

Переглядів: 701 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: