07:00
09.02.2017 р. Конкурс «Одна фотографія – тисяча ідей»

Триває конкурс для вчителів англійської мови від National Geographic Learning та компанії Лінгвіст

 

 

 

 

Конкурс «Одна фотографія – тисяча ідей»

National Geographic Learning та компанія Лінгвіст запрошують учителів англійської мови взяти участь у конкурсі «Одна фотографія – тисяча ідей».

Організатори конкурсу наголошують, що учасники зможуть не тільки висвітлити свої ідеї та професійні навички, але й творчо підійти до процесу створення уроку.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету учасника, а також виконати кілька завдань. Спочатку треба зробити власну фотографію у форматі jpg високої якості (3000х2000 px), присвячену українській тематиці: клімат та погода в Україні, література, музичні інструменти, шкільне життя, дозвілля, одяг, українське мистецтво, відомі сучасні винаходи та винахідники.

Після цього учасник має розробити план уроку на базі цієї фотографії, з врахуванням усіх вимог конкурсу. Якщо на фотографії присутні діти, необхідно додати письмовий дозвіл батьків на використання даної фотографії.

Уроки розробляються для учнів середньої та старшої школи (8-11 класи) та мають відповідати рівням CEFR A2 – B2.

Усі тексти та завдання мають бути написані самостійно або перекладені з української мови. Роботи, що не пройдуть перевірку на унікальність, не зможуть взяти участь у конкурсі.

Прийом робіт триває до 31 березня.

Результати конкурсу будуть оголошені 1 травня на сайті компанії Лінгвіст та на сторінці видавництва National Geographic Learning у Facebook.

Найкращі 10 робіт отримають подарунки від видавництва National Geographic Learning та компанії Лінгвіст.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном (067) 46 95 123, або написавши на email: Katerina.Shlyamina@ngl.com.ua

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Переглядів: 696 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: