11:00
17.08.2012 p. Практично всі навчальні заклади готові до 2012/2013 навчального року

 Урядом поставлено завдання місцевим органам виконавчої влади усунути недоліки та повністю забезпечити готовність навчальних закладів до 1 вересня

Про це розповів сьогодні на брифінгу у Будинку Уряду міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

"За тими позиціями, яким Уряд приділив найбільшу увагу, ми загалом можемо констатувати, що практично всі навчальні заклади почнуть роботу 1 вересня без затримок", - зазначив Міністр.

За його словами, вперше за багато років абсолютно чітко за графіком на 15 серпня, тобто за 2 тижні до початку занять, завершено друк і доставку 4,5 млн підручників для першого класу.

"Ми довезли вже до обласних і районних управлінь, і на сьогодні залишок у районних управліннях зі 4,5 млн складає 111 тис. примірників. Тобто це буде виконано до кінця тижня", - повідомив Дмитро Табачник.

Також Міністр додав, що близько 80% з майже 2 млн підручників для 11 класу теж вже додруковано і розвезено. Ця робота буде завершена до 21 серпня, запевнив Дмитро Табачник.

Окрім того, міністр зазначив, що продовжується реалізація програми «Шкільний автобус». Майже тисяча автобусів до 1 вересня буде направлено до сільських шкіл. "Це більше, ніж за всі попередні 9 років", - підкреслив міністр.

Дмитро Табачник також наголосив, що урядом поставлені завдання місцевим і центральним органам виконавчої влади усунути недоліки та повністю забезпечити готовність навчальних закладів до 1 вересня.

Нагадаємо, згідно з графіком, затвердженим Міністерством освіти, навчальний рік розпочинається у суботу 1 вересня святом "День знань".
За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 15.08.2012
Переглядів: 797 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: