Якщо вам поталанило й у вашій школі з'явилась диковина - інтерактивна дошка, - відразу... з'являється чимало запитань


Дошка встановлена й готова до роботи - як її найкраще використовувати? Які програми потрібні для цього? Як за їх допомогою підготувати по-справжньому сучасний урок? У вас може скластися враження, що це суцільний головний біль... Але це не так!

Матеріали, підготовлені за сприяння фірми "АВ-ПРО" - офіційного дистриб'ютора інтерактивних дошок "Panasonic" в Україні, допоможуть вам зняти майже всі проблеми.

Монтуємо без проблем... Насамперед треба акуратно розпакувати нову дошку та ретельно ознайомитися з комплектацією. Вона може бути різною, але найголовніше - сама дошка: її треба в першу чергу закріпити на стіні. Від того де ви її розташуєте, будуть залежати місце та спосіб кріплення проектора. Стандартне пристосування для цього припускає різні варіанти, навіть під са ... Читати далі »
Просмотров: 1127 | Добавил: af1311 | Дата: 19.01.2012 | Комментарии (0)

Вже ні для кого не є новиною необхідність широкого застосування електронних засобів навчання у під час вивчення будь-якого предмету



Це – навіть не твердження, а практично догма, якої вимагає час, адже вчителю у його прагненні популяризувати, мотивувати увагу учнів до вивчення свого предмету доводиться конкурувати з чудово організованим світом мас-медіа, який яскраво, талановито і нав’язливо спонукає дитину до безкінечного перегляду телепрограм, мандрів "бродилками" та "стрілялками", фанатського руху – список принад залежить від віку дитини та можливостей батьківського гаманця.

Крім того, витрачаючи великі кошти на придбання комп’ютера для дитини з метою насамперед забезпечити нащадка гарним засобом навчання, багато хто з батьків не розуміє, що сам по собі комп’ютер – це своєрідна tabula rasa, яка буде виконувати лише ті функції, які у неї закладуть, тому дуже часто к ... Читати далі »
Просмотров: 1198 | Добавил: af1311 | Дата: 19.01.2012 | Комментарии (0)

Робота з інтерактивними та мультимедійними пристроями істотно допомагає навчанню. Це добрий вибір для тих учителів, які хочуть зацікавити своїх учнів, підвищити відвідуваність, полегшити засвоєння матеріалу, а також допомогти учням із фізичними вадами
Метою використання інтерактивного та мультимедійного обладнання в галузі освіти є підвищення компетенції вчителів у максимально ефективному використанні нових інформаційних, комунікаційних та інтерактивних технологій, стимулювання становлення нової культури педагогічного мислення. Візуалізація інформації з використанням сучасних технологій можлива різними засобами. У даний час використовуються такі засоби, як:
традиційний графопроектор (проектор);
РК-панель у поєднанні з проектором;
мультимедіа-проектор;
демонстраційні монітори з пристроями сполучення з комп'ютерною та відеотехнікою.

Звичайний проектор призначений для роботи зі сла ... Читати далі »
Просмотров: 1067 | Добавил: af1311 | Дата: 19.01.2012 | Комментарии (0)