08:45
01.11.2013p. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2014 року

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2014 року

Перевір. Знай. Навчись. Обирай.

Шановні майбутні вступники!

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі − ПЗНО, пробне тестування) − це добровільне тестування осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів України. ПЗНО дає можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (далі − ЗНО).

Пробне тестування традиційно проводиться в березні з усіх предметів ЗНО.

Право проведення пробного тестування у Дніпропетровській та Запорізькій областях надано виключноДніпропетровському регіональному центру оцінювання якості освіти (далі − ДпРЦОЯО).

Порядок проведення ПЗНО регламентовано «Положенням про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти», затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2008 № 479, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 11.06.2008 за № 522/15213 (зі змінами) та Правилами проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у Дніпропетровській та Запорізькій областях у 2014 році

Проведення пробного тестування здійснюється за технологією та процедурами, що розробляються Українським центром оцінювання якості освіти (далі − УЦОЯО).

Тести пробного тестування відповідають програмам ЗНО, укладаються Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основного ЗНО.

Місце проведення ПЗНО: пункти тестування створюються лише в тих адміністративно-територіальних одиницях, де зареєструвалася певна кількість абітурієнтів на кожен день тестування.

Пробне тестування дає можливість:

•    взяти участь у процедурі проведення ЗНО;
•    психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО;
•    ознайомитися з різними формами тестових завдань;
•    розрахувати час роботи з тестовими зошитами;
•    потренуватися при заповненні бланків відповідей;
•    визначити власний рівень знань;
•    скорегувати підготовку до ЗНО.


Учасники пробного тестування отримують:

•    бланки з правильними відповідями та методику визначення результатів (після завершення процедури пробного тестування);
•     можливість визначити власні результати пробного оцінювання за рейтинговою шкалою 100−200 балів (інформація розміщується на сайті ДпРЦОЯО на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника ПЗНО»);
•    Право проходити тренувальне online тестування на сайті ДпРЦОЯО.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що результати пробного тестування не використовуються під час конкурсного відбору при вступі до вищих навчальних закладів.

Пробне тестування, як і ЗНО 2014, проводитиметься з одинадцяти предметів.

Графік проведення пробного ЗНО 2014 року

Дата проведенняПредмет тестування*
22 березня 2014 рокуукраїнська мова і література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька, іспанська мови (за вибором).
29 березня 2014 року

математика, історія України, біологія, географія, світова література

*Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно.

Пробне тестування проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб і є неприбутковим для організаторів. Вартість одного тестування складає 89 грн 00 коп.

Зареєструватися для участі у пробному тестуванні Ви зможете у термін з 1 листопада 2013 року (з 08.00) до 30 листопада 2013 року (до 24.00) на нашому сайті.

Хто добре тренується ‒ той потім не хвилюється!

Переглядів: 782 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: