17:21
05.04.2011 Умови участі у Форумі педагогічних ідей "УРОК"
Журнал "Відкритий урок: розробки, технології, досвід" надає можливість кожному педагогу опублікувати на сторінках журналу власні авторські матеріали.

Усі учасники Форуму можуть отримати на поштову адресу сертифікат про публікацію матеріалу в журналі "Відкритий урок: розробки, технології, досвід".

Для публікації у журналі приймаються розробки уроків, розробки позакласних заходів, дидактичні матеріали, статті та інші матеріали вчителів.

Найкращі матеріали, які надійдуть до редакції у рамках Форуму, будуть опубліковані на сторінках журналу "Відкритий урок: розробки, технології, досвід". Всі інші матеріали будуть депоновані (у журналі буде опубліковано анотацію з посиланням на місце розміщення роботи на нашому сайті).

Форум проводиться етапами, які складають повний календарний місяць. Роботи для публікації приймаються постійно. Публікація матеріалу у журналі проводиться через один календарний місяць після отримання матеріалу. (Наприклад, якщо робота надіслана у грудні 2010 року, то її публікація відбудеться у лютому 2011 року.)

Всі роботи, надіслані авторами для участі у Форумі, розподіляються до відповідних розділів за предметами або за тематикою матеріалу та розміщуються у розділі нашого сайту Форум "УРОК".

Від кожного автора приймається тільки одна робота протягом календарного місяця. (Наприклад, якщо ви маєте декілька робіт, ви можете надіслати одну роботу у грудні, іншу у січні і так далі).

Для участі у Форумі необхідно заповнити заяву (див. нижче) та надіслати її разом із роботою (статтею) на електронну адресу forum@osvita.ua. Заява для участі у Форумі надсилається окремим файлом у форматі Word. Завантажити бланк заяви>>>

Роботи для участі у Форумі приймаються тільки електронною поштою.

Сертифікати на публікацію матеріалу надсилаються тільки передплатникам журналу "Відкритий урок: розробки, технології, досвід". Для отримання Сертифікату вам необхідно надіслати до редакції копію передплатної квитанції на журнал "Відкритий урок: розробки, технології, досвід" строком на 2 місяці. (Вартість передплати 43,90 грн).

Копію квитанції можна відправити:
Відскановану або сфотографовану копію на електронну адресу: forum@osvita.ua
Поштою: 01001, м.Київ, головпоштамт, а/с №143
Факсом: (044) 200-28-38

Передплату журналу можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України.

Передплатний індекс журналу: 21853.
Переглядів: 2221 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: