11:24
08.12.2011 р. День української писемності та мови

   

Напередодні відзначення Дня української писемності та мови,  з метою сприяння утвердження статуту української мови як державної, піднесення її престижу серед учнівської молоді , виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу, 8 листопада 2011 року в школі був організований шкільний етап конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика серед учнів 2-11-х класів.

    В ньому взяли участь 79  учнів 2-11-х класів. Оргкомітетом були розроблені конкурсні завдання  для учасників І етапу, які  включали в себе види робіт  різного типу та рівня складності, твори за визначеними темами, що визначають  зміст і проблеми функціонування мови в суспільстві, обгрунтовують  доцільність удосконалення мовленнєвої культури громадянина  України.

    Переможці шкільного етапу конкурсу представляли команду школи в міському етапі. Переможцями міського етапу конкурси стали:

  Кацаненко Артем - учень 4-А класу (вчитель Романюк І.О.)

  Пономар Тетяна – учениця 9-Б класу ( вчитель Бокова Н.О.) 

  Кацаненко Ольга – учениця 11-Б класу (вчитель Калініченко А.Л.)

Роботи цих учнів відправлені в м. Дніпропетровськ і рекомендовані для участі в обласному етапі конкурсу.  Побажаємо їм успіхів!

Переглядів: 1030 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: