07:01
10.02.2021 р. ОНЛАЙН-СИНЕРГІЯ ДЛЯ НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ. ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН-УРОК

10 лютого о 12:15 відбудеться Всеукраїнський онлайн-урок на тему: «Онлайн-синергія для найкращого інтернету» (Зала 1).

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Google Україна, Академія цифрового розвитку, ГО «Центр демократичних реформ та медіа» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

 

Учасники: Артур Селецький - заступник міністра освіти і науки України; Валерія Іонан - заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції; Олег Якимчук - директор з питань взаємодії з органами державної влади Google Україна.

Модератори: Антоніна Букач - директор Академії цифрового розвитку, Google for Education Certified Trainer; Людмила Василенко - медіаексперт, голова правління ГО «Центр демократичних реформ і медіа».

Коротко. Під час  заходу учасники спільно виконають вправи у віртуальних кімнатах, розглянуть ключові принципи мережевого етикету й безпечної поведінки, отримають рекомендації щодо обережності і відповідальності під час роботи в інтернеті.

За підсумками онлайн-синергії кожен учасник отримає цифровий бейдж.

Організатори Всеукраїнського онлайн-уроку: Академія цифрового розвитку та ГО «Центр демократичних реформ і медіа».  

Реєстраційна форма для участі в онлайн-синергії: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEHQ-oXUK9RArDLuN-WO8k7rrWoxYUIXhvZu_xFLrJIWGfGw/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR1FXXZKrleAeoJOJSlXV1pPe5quhcNrH20fPZqe9LkYdO9FtfNCYDy7YUs

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Переглядів: 301 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: