09:53
13.12.2017 р. Школа майбутнього першокласника

  9 грудня 2017 року в Першотравенській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №3 розпочала свою роботу «Школа майбутнього першокласника».  В роботі «Школи» взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Назарова І.Г., психолог школи Дресь Т.С., класоводи 4-х класів Шуть І.В., Черноостровська М.А., вчитель російської мови, керівник шкільного лялькового  театру «Теремок» Шишкіна В.М.

      Майбутніх першокласників зустрічали клоун та Чебурашка, які з ними веселилися, танцювали, виконували руханки, і супроводили їх на заняття в просторі світлі комфортні класи школи. Вчителі підготували цікавий матеріал для роботи, і всі дітлахи «пірнули» в світ творчості.

     Практичний психолог школи Дресь Т.С. провела заняття з батьками, на якому була проведена вхідна діагностика щодо визначення рівня підготовленості дошкільнят до шкільного навчання, надані деякі поради і рекомендації з питань подальшого шкільного життя.

     Перший день роботи в «Школі майбутнього першокласника» закінчився переглядом двох  лялькових вистав «Кіт-хвалько» та «Горщик сметани»  у виконанні учениць 5-Б класу Брівки Вероніки, Федірко Маргарити, Селищевої Ірини, під керівництвом Шишкіної В.М.

      Перша зустріч стала незабутньою для малечі та їхніх батьків.  Зі словами вдячності і гарним піднесеним настроєм, а саме головне – з великим бажанням повернутися - вони покидали школи.

      Всіх майбутніх першокласників і їхніх батьків залюбки чекаємо на наступних заняттях!

Переглядів: 608 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: