12:12
18.02.2013 р. День виведення військ з Афганістану
День виведення військ з Афганістану
У Першотравенській ЗШ І-ІІІ ступенів № 3

«А пам’ять серце береже…»
Річницю виведення військ з Афганістану люди святкують в усіх куточках країн колишнього Радянського Союзу. 14 лютого в актовій залі школи №3 відбулась урочиста зустріч учнів  з воїнами-афганцями. Це був день пам’яті всім, хто причасний до героїчної та трагічної афганської війни, воїнам, які повернулися з бою і, нарешті, через стільки  років, отримали можливість розказати про мужність та силу людського духу. Пам’ять загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання.
Учні з великою повагою зустріли почесного гостя Кравчука Руслана Євгеновича. Кращі співаки школи – Костенко І., Пронюшкіна М., Коваленко К., заспівали пісні про біль афганської війни. Звучали правдиві віршовані рядки, листи, спогади про трагічні події.
Організатори зустрічі зв’язалися за допомогою скайпу з миротворцем майором Антонюком Михайлом Васильовичем, який розповів присутнім у залі про пекло афганської війни.
Ми пам’ятаємо тих, кому довелося пережити страшні лихоліття війни, і шануємо їх подвиг. Вони були і залишаються відданими і мужніми — справжнім прикладом виконання службового й інтернаціонального обов’язку для українського суспільства.

Переглядів: 1171 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: