06:38
23.11.2017 р.В Україні відкрили цифровий дитячий університет
Цифровий університет матиме безкоштовну

 онлайн-платформу для дітей віком від 8 до 12 років

    У межах Українсько-німецького року мов 2017- 2018 Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Цифровий університет для дітей матиме безкоштовну освітню онлайн-платформу для дітей віком від 8 до 12 років. Передбачається, що у ньому діти в ігровій формі зможуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову.

Навчання в університеті розраховане на усіх охочих, незалежно від місця проживання.

Німецький цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: «Людина», «Природа» і «Техніка». На факультеті «Людина» розглядаються такі теми як медицина, інші культури, їжа, мистецтво і спорт. Факультет «Природа» досліджує рослинний і тваринний світ. «Техніка» — це факультет, на якому діти вчать, як працюють різні технічні прилади.

Навчальний процес проводитиметься в вигляді гри. За правильно виконані завдання діти отримуватимуть значки і здобуватимуть ступені студента, бакалавра, магістра, доктора і професора. Заняття проходитимуть у супроводі вигаданих персонажів онлайн-платформи — професора Ейнштейна і його помічниці Софі Шлау.

«У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися у німецьку мову. Німецький цифровий дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning)», - зазначає керівник мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер.

Для вчителів, які мають бажання працювати з Німецьким цифровим дитячим університетом, будуть запропоновані дидактичні матеріали для уроків та міждисциплінарних проектів.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Переглядів: 456 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: