16:38
25.09.2011 Електронні щоденники в Інтернеті
Про проект.

Сайт "Мої знання" є однією зі складових всеукраїнського проекту "КУРС: Освіта".
Його користувачі - це керівники загальноосвітніх навчальних закладів України (директори шкіл, їх заступники і завучі), вчителі, учні, батьки або опікуни школярів.
Щоб знайти школу та дізнатись про розклад занять, треба ввести її код (номер в системі) в поле "код школи" або частину назви навчального закладу в поле "назва школи".
Знайти школу та дізнатися її номер в системі можна на порталі ІСУО (інформаційна система управління освітою) isuo.org.
Тим, хто має логін та пароль доступу до сайту, можна також перейти до власних журналів (вчителі) або щоденників (учні та батьки), натиснувши кнопку "Увійти" або "Авторизуватись".
Логін і пароль учні можуть отримати у свого класного керівника або у вчителя інформатики. Хто з них видає логіни та паролі навчальні заклади вирішують самостійно в залежності від розмірів та комп'ютерної підготовленості персоналу. Вчителі отримують логіни і паролі - у куратора школи. Хто куратор Вашої школи можна дізнатися на порталі ІСУО isuo.org, попередньо відшукавши там свій навчальний заклад.
Більше інформації про можливості проекту ви можете отримати, натиснувши на одну з панелей "для шкіл", "для вчителів", "для учнів" або "для батьків".
Якщо вашого навчального закладу ще нема в проекті - заповніть, будь ласка, цю форму або звертайтесь за електронною адресою info@ekyrs.org
Бажаємо вам приємної роботи!
Переглядів: 1076 | Додав: af1311 | Рейтинг: 1.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: