16:34
25.09.2011 Програма «КУРС: Школа»

Зареєстровано (Свідоцтво ВР № 01110 від 07.08.2009) та схвалено (реєстр. № 14/18-1597 від 23.04.2010) Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Комп'ютерна програма «КУРС: Школа» призначена для ведення єдиної бази даних ЗНЗ, керування шкільними процесами, розрахунку навантажень вчителів, складання розкладу занять, ведення електронних шкільних журналів, обліку дітей шкільного віку, автоматичного складання звітів ЗНЗ-1, 77-РВК та 83-РВК. В програмі існує можливість складання розкладу як в ручному так і автоматичному режимі. Працює як в середовищі OC Windows, так і в середовищі Linux.

Програма «КУРС: Школа» здатна враховувати відомості про інфраструктуру школи (корпуси, поверхи, кабінети, класні кiмнати і т.iн.), адміністрацію, викладацький склад, учнів, їх батьків або опекунів, дисципліни, що читаються (предмети); навчальний план школи, навчальні програми з окремих предметів, відомості про класи, їх кількість, розподіл по змінам; встановлювати розпорядок роботи школи на кожен день, а також протягом тижня, місяця, року; на підставі введених даних підготувати та роздрукувати обов'язкові та персональні звіти; консолідувати, аналізувати інформацію в будь-яких розрізах, виводити її в Excel, Html і друкувати.

Для обласних управлінь освіти і науки, районних та міських відділів/управлінь освіти України ми пропонуємо комплексні рішення та їх впровадження за спеціальними цінами.

Переглядів: 1093 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: