11:07
28.02.2012 р. Святкування 80-річниччя Дніпропетровщини
      Що є  ознакою свята?  Звичайно  ж,  прихід гостей. В святковий день  80-річчя Дніпропетровської області  до   Першотравенської  школи №3  на єдину класну годину завітали дуже цікаві люди. Ці люди  на протязі багатьох років створювали  економічні  та  культурні  надбання   нашої  малої Вітчизни.
     10 класи запросили  М.Т. Ріпного та М.М. Перерву. У свій час вони відкривали перше вугільне підприємство  нашого регіону – Західнодонбаську шахту №1 (Першотравневу), брали участь у будівництві міста. Розмова велася не тільки  про історію  становлення  вугільної отраслі, але й про перспективи її розвитку на Західному Донбасі.
     11 класи  зустрілися з  учителем-методистом Т.А. Горбуновою, яка висвітила тему   формування освітніх традицій  в нашому  місті.
     Спортивна тематика об’єднала  6 і 8 класи. 6 класи  зустрічалися з  майстром  спорту Мокрій   К.С., директором  спортивної школи,   яка нагороджена  знаком  пошани «За вагомий внесок  в розвиток міста». До 8 класів завітав   тренер по футболу  В.Г.Власенко.
     5  класи щиро вітали  відомого в регіоні  музиканта О.П.Ігнатову,  авторку гімну  нашого міста. Учні 9 класів мали змогу  по-іншому  побачити І.Г.Назарову, не  в якості  заступника директора школи,  а як дніпропетрівчанку -   патріота  своєї області.
     Класна година – єдина для всіх учнів області, але  формати  її проведення  були різноманітні.  7 класи  провели  бібліотечний  урок, на якому бібліотекар Н.О. Лемешко ознайомила  учнів з виданнями, присвяченими  ювілею області.
     2-Б клас  зустрівся   з ветераном ВВВ, старожилом міста,  Горбуновим В.О.
С.В.Сучкова  запропонувала  своїм  вихованцям  святковий кросворд. Л.В.Соколова з  учнями 3-б класу   виготовляла логотип міста. А депутат  міськради від Партії Регіонів  О.В. Ільницький  зовсім не очікував, що   від 2-А  класу  він отримає  справжній  депутатський  наказ.  
     Першотравенська  школа № 3 від щирого серця   вітає всіх зі славним ювілеєм. Ми дуже вдячні нашим гостям  за те, що  вони приділили увагу дітям і відсвяткували разом з ними.

Переглядів: 759 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: