17:41
28.03.2012 р. «Використання Інтернет та медіа освітніх технологій у навчально-виховному процесі сучасної школи та їх вплив"
                  
     Відповідно до річного плану роботи школи на 2011-2012 н.р. та з метою залучення педагогічного колективу до роботи над  дослідно-експериментальною роботою  «Використання Інтернет та медіа освітніх технологій у навчально-виховному процесі сучасної школи та їх вплив на становлення інноваційної  особистості» , Комплексної програми « Освіта для сталого розвитку», мобілізації ресурсів педколективу над створенням єдиного освітнього простору 28 березня 2012 року в Першотравенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 відбулося чергове засідання педагогічної ради з теми «Засоби навчання нового покоління як важлива складова сучасного освітнього процесу в школі»
Підготовка до педради проходила в декілька етапів:
-Круглий стіл  (спільне засідання вектор-групи  «Орієнтир» та  групи « СМАРТ» ), на якому розглядалися питання  застосування Інтернет-ресурсів:  «за- проти», технології формування критичного мислення;
  
-Засідання  групи «СМАРТ»  «Формування творчої особистості у процесі використання іКТ»
-Робота в мікрогрупах (опрацювання обраних засобів навчання): словесні засоби навчання, медіаосвітні  ЗН, дистанційне навчання: за – проти
Були підготовлені доповіді з тем «Еволюція засобів навчання» та « Сучасні засоби навчання – складова творчості  й успіху учасників навчально-виховного процесу». Виступи  членів  колективу супроводжувалися мультимедійними презентаціями  за тематикою педради. Демонструвалися  зразки застосування ППЗ (педагогічних програмних засобів) у навчальний процес з географії, музики, інформатики, французької мови.  Активну участь вчителі школи виявили при обговоренні питання запровадження дистанційного навчання і його можливостей ( робота з обдарованими учнями, підготовка до конкурсів, олімпіад, рекомендації батькам тощо.)

Переглядів: 1012 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: