12:21
Круглий стіл «Взаємні права та обов’язки батьків та дітей»

У 9-х класах було проведено круглий стіл «Взаємні права та обовязки батьків та дітей»

Мета заходу: ознайомити учнів с правами й обов’язками батьків та дітей; формувати вміння  висловлювати та аргументувати власну точку зору, виховувати повагу до батьків і відповідальне ставлення до сімейних обов’язків.

Діти переглянули і обговорили фільм «Мама». Після перегляду фільму 9-ти класники прийшли до висновку , що їх негативна поведінка не проходить безслідно для здоровя батьків, тому необхідно шукати компромісні рішення будь-яких сімейних проблем.

Черговий  батьківський   всеобуч  відбувся 20 березня 2012 року в Першотравеській  ЗШ № 3.  Були присутні батьки учнів різних вікових категорій : з 1 по 10 класи. Розглянуті  теми  «Усвідомлене батьківство. Вулиця  у спілкуванні наших  дітей»   знайшли  відгук у  батьківських серцях. Педагогічний колектив  ставив за мету  розширити уявлення  батьків  про особливості  спілкування дітей за межами школи,  сформувати  необхідну позицію батьків із цього приводу,  усвідомлення важливості   батьківської особистості.

Дійсно, крилатим  висловом цього дня  стала  «батьківська мудрість». Ключ до розуміння  її  дає біблейський  вислів: «Що посіємо, те й пожнемо». Батьки  були ознайомлені   з літературою, яка допомагає  у вихованні.  Були озвучені результати  дитячого  анкетування, виявлені  як позитивні (підтримка, матеріальне забезпечення, опіка), так і  достатньо  негативні тенденції ( чим доросліша дитина, тим  менше часу   їй приділяють батьки).

Був запропонований для  перегляду фільм «Мама». Батьки приймали  активну  участь  у дискусії  з зазначеної тематики.
Переглядів: 1956 | Додав: af1311 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: