07:53
Конкурс «Строю та пісні»

    

  

7 травня 2014 року учні 2-4 класів прийняли участь у щорічному традиційному конкурсі «Строю та пісні», присвяченому 69-річниці перемозі У Великій Вітчизняній Війні 1941-1945 рр. На заході були присутні батьки, учні старших класів, представники міської асоціації прикордонників. Головним завданням було пройти маршем та заспівати пісню на військову тематику. У підсумку за рішенням журі І місце посіли учні 4-А класу (класний керівник Шуть І.В.), друге місце поділили учні 3-А класу (класний керівник Павленко О.А.) та 2-А класу (класний керівник Камшилова В.П.).
 Цього ж дня для учнів середньої та старшої школи відбувся конкурс інсценування військової пісні «Нам дороги эти позабыть нельзя». Кожен клас вирізнявся нетрадиційним підходом до поставленої задачі. Журі було дуже важко визначитися з переможцями, але конкурс є конкурс, тож переможцями стали учні 8-Б класу (класний керівник Ільченко Т.В.), ІІ місце посіли 10-А класу (класний керівник Гольнєва Н.С.) і ІІІ місце – учні 6-Б класу ( класний керівник Лахманюк Т.Г.)
 8 травня 2014 року в актові залі школі було проведено виховний захід до 9 травня «Листи, опалені війною». На ньому були присутні ветерани війни, представники міської асоціації прикордонників, міської влади. Учні мали змогу передивитись кінокадри військової хроніки, вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання, почути вірші та пісні у виконанні учнів та вчителів.  І на сам кінець подивились відеоролик про ветеранів ВВВ, які мешкають в нашому місті. 

Переглядів: 853 | Додав: af1311 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: