07:09
«Відкриті освітні технології – від теорії до практики».

     01 березня 2016 року в Першотравенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбувся міський семінар вчителів російської мови з теми «Відкриті освітні технології – від теорії до практики». Метою семінару була  пропаганда інноваційних форм  і методів навчання  і виховання, підвищення рівня професійної майстерності вчителів-філолгів, стимулювання їх творчої праці.

     В  рамках семінару вчитель-методист Шишкіна В.М. провела відкритий урок в 10-А класі з теми «Авторська позиція  та засоби її вираження» (урок розвитку мовлення), майстер-клас «Розвиток критичного  мислення учнів через читання  і письмо». 

     Гостям семінару був представлений проект «Читающая школа», який реалізується в школі творчою групою «Соціошкола», робота якої організована за напрямком «Становлення особистості в сучасному громадянському суспільстві».

     Учасники семінару дали високу оцінку роботі вчителя Шишкіної В.М., позитивно оцінили саму організацію семінару. Було відмічено, що таку роботу щодо розповсюдження власного досвіду роботи необхідно проводити, залучати до неї молодих та малодосвідчених вчителів

Переглядів: 710 | Додав: af1311 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: