Університет економіки та права КРОК пропонує абітурієнтам готуватися до проходження ЗНО в онлайн режимі на сайті університету

Абітурієнтам, учням 11-х класів та випускникам пропонується пройти тести ЗНО онлайн з наступних предметів: українська мова та література, математика, історія України, географія, фізика, хімія, біологія, англійська мова.

Тести складені із завдань зовнішнього незалежного оцінювання минулих років та тренувальних тестів.

Зареєструватися та пройти тести ви зможете на сайті Університету.



За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 20.04.2011
Просмотров: 1735 | Добавил: af1311 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжують реєстрацію учасників, які бажають пройти пробне тестування. Реєстрація триватиме до 30 листопада

  В Україні продовжується реєстрація майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація здійснюється на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти за допомогою мережі Інтернет.

В регіональних центрах повідомляють про достатньо високу активність бажаючих взяти участь у пробному тестуванні.

"На сьогодні ми спостерігаємо достатньо високу активність абітурієнтів на проходження пробного ЗНО. Лідирують такі предмети як українська мова та література, математика, історія України та іноземна мова", - повідомила директор Дніпропетровського РЦОЯО Марина Горбенко-Хвастунова. Вона також додала, що у Дніпр ... Читати далі »
Просмотров: 972 | Добавил: af1311 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)