Плануючи роботу з учнями на зимові канікули необхідно звернути увагу на їх побажання та потреби. Тому план зимових канікул включає в себе проведення новорічних та різдвяних свят, спортивних та культурно-масових заходів, колективних творчих робіт, тематичних виставок та інших заходів.
Робота гуртків та секцій проводиться відповідно з планом та розкладом, скоректованим з урахуванням канікулярних заходів.
Робота з учнями на зимових канікулах нестиме як масовий, так і індивідуальний характер (наприклад, робота з обдарованими дітьми), а також обов’язково буде мати фізкультурно-оздоровчий та спортивний напрямок, сприятиме творчому розвитку дітей, їх духовно-моральному, громадянському, патріотичному та трудовому вихованню.
Просмотров: 683 | Добавил: vr_vr | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

Під час мысячника в школі проводились військово-патріотичні заходи різноманітні за змістом і спрямованістю: а) інформаційного, просвітницького характеру (лекції, політінформації, конференції, зустрічі, тематичні вечори, бесіди); б) дійового, практичного спрямування (окремі види змагань, конкурси, гурткова робота; в) комплексні, з усвідомленням їх суспільної і особистісної значущості (дискусії, огляди-конкурси, військово-спортивні свята, походи по місцях бойової та трудової слави народу України, декади оборонно-масової роботи.
Особливо насиченим виявився День Збройних Сил України – 6 грудня. В цей день була проведена єдина класна година на тему «Українським збройним силам слава нині і повік!» з метою вивчення учнями основ державної незалежності та суверенітету, ролі і місця Збройних Сил, значення військової служби та військового обов’язку, історії формування і будівництва Збройних Сил України, історичних та духовних джерел національної військової організації. Старшокласники взяли у ... Читати далі »
Просмотров: 1054 | Добавил: vr_vr | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)